Category: Alternative

Srekata So Pari Ne Se Kupuva - Duetot Miteva - Uzunov* - Sekoj Edna Ke Zaljubi (Vinyl)

8 thoughts on “ Srekata So Pari Ne Se Kupuva - Duetot Miteva - Uzunov* - Sekoj Edna Ke Zaljubi (Vinyl) ”

  1. Patriarku Ekumenik Bartolomej gjatë vizitës së tij në Greqi, pas një simpoziumi me temë ekologjinë ku dhe ai do të jetë pjesëmarrës, do ta shfrytëzojë të takoj dhe krerët shtetëror grek. Sot pasdite Bartolomej do të mbajë takim me presidentin e Greqisë, Prokopis Pavlopulos, e pastaj edhe me kryemin.
  2. Dritani tregon se falë financimit për mbulimin me plastmasë të ri, ai arriti të shpëtonte prodhimin nga dëmet e shkaktuara nga moti i keq. “Vjet në këto kohëra në 16 mars, era ka bërë një dëm të madh. Ishte fat që ndërrova plastmasën. I bëra të gjitha të reja. Kam dhe 12 dynym të tjera bosh.
  3. Mendoni se njihni gjithçka nga letërsia? Duke shfletuar librat është e mundur të gjendesh përballë shumë surprizave, rreth jetës së shkrimtarëve të njohur. Ja disa kuriozitete mbi ta. 1) Dante Aligeri. Jo të gjithë e dinë se “Komedia Hyjnore” në momentin e publikimit nuk kishte asnjë titull.
  4. Menaxhimi dhe kontrollimi i qenve endacak nëpër Kosovë po përcillet me shumë probleme. milion euro janë ndarë nga buxheti i shtetit, por Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë që është përgjegjëse për këtë projekt deklaron se nuk janë në dijeni për parregullsi. Ata që merren me kafshët çdo ditë, flasin në detaje për keqpërdorimet që [ ].
  5. June 5, - MARIJA JANEVSKA: NGA 20 RASTE POZITIVE VETËM NJË ËSHTË SHQIPTAR, NDËRSA JU MENDONI SE VETËM MYSLIMANËT JANË FAJTORË June 5, - Përkeqësim i situatës dhe futbollistë të prekur nga Covid, Maqedonia e Veriut vendos mbylljen e sezonit June 4, - 44 vjeçari “bëhet” polic ndalon makina në rrugën Ohër-Kërçovë paditet nga policia.
  6. Aug 13,  · Srekata so pari ne se kupuva VO ZIVO vo Moja Svadba Aneta i windfirenilisnilargas.xyzinfo - Duration: Duetot Miteva Uzunov - Srekata so pari ne se kupuva - Duration: onostoostade 12, views.
  7. Në këtë fushë, më “të shkatërruarat” janë amerikanet dhe anglezet, që gjenden në krye të “hit-parade”-it me 46 dhe 45 për qind. Sondazhi tregon gjithashtu se pjesa më e madhe e ruseve pëlqejnë burrat leshtorë dhe të gjitha “vdesin” për frazën “ke sy shumë të bukur”. Por jo vetëm kaq.
  8. Vizitori i parqeve kombëtare, Mikah Meyer, duket se ka ruajtur më të mirën për në fund: parkun kombëtar të Zajonit dhe Brajsit. shtator 16, Udhëtimet e Mikah Meyer nëpër Parqet Kombëtare Deri tani, Mikah ka vizituar rreth pika turistike në pjesën verilindore të Shteteve të Bashkuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *